top of page
Search
  • Writer's pictureanetesbox

”The Bible”



Lone Juul Pedersen


Herning, DK


In Danish: “Biblen”

Hej, jeg hedder Lone Juul Pedersen og jeg er digital konsulent ved Herning Bibliotekerne.

Jeg har taget Biblen med i dag, fordi vi kører sådan en september-udfordring.

Biblen, det er en bog som betyder meget for mig; som har gjort stort indtryk på mig, og det gør den stadigvæk. Jeg kan forundres over den, og jeg kan dykke ned i den.

Hvis jeg har oplevet et eller andet i mit liv, hvor jeg er blevet påvirket – det kan være noget, hvor jeg er blevet ked af det eller hvor jeg er blevet glad eller et eller andet – så kan jeg godt finde på at gå ind og læse et afsnit i den og lige fundere lidt over, at sådan gammel bog egentlig kan sige noget, som er relevant for mig stadigvæk i en dag som i dag.

Jeg har aldrig læst den fra ende til anden, og det kommer jeg måske heller ikke til, men jeg synes bare det er rigtigt spændende at kunne dykke ned i den, når jeg har lyst.



In English: ”The Bible”

Hi, my name is Lone Juul Pedersen and I'm a digital consultant at Herning Library.

Today I want to tell you about the bible because Herning Library is doing a September book challenge.

The Bible is a book that means a lot to me. It has made a big impression on me, and it still does. It makes me wonder, and I can delve into it.

If I've experienced something in my life, something that made me sad or happy, sometimes I read chapter. And then I speculate, that this ancient book actually speaks to me, that is still of relevance today.

I've never read all the way through, and I probably never will, but I think it's really interesting to delve into it, when I want to.




16 views0 comments
bottom of page